Logo Infraroodexpert

Klant aan het woord: “Onze energiefactuur is gedaald omdat we zeer gericht verwarmen en de panelen zeer snel opwarmen.”

Koen koos infraroodverwarming voor uitbouw en terras. Ontdek zijn voordelen in video.

Efficiënt verwarmen dankzij ingebouwde infraroodpanelen

Koen liet infrarood panelen installeren in de uitbouw. Zo kan hij zeer gericht en efficiënt verwarmen. Hij moet dus niet steeds de gehele woning verwarmen wanneer ze veel tijd doorbrengen in de veranda. Bovendien passen de ingebouwde panelen perfect in de strakke uitstraling van de uitbouw waardoor ze minimaal opvallen.

Warme zomeravonden worden verlengd

Ook buiten koos Koen voor infraroodverwarming. Dankzij de 2 warmtestralers wordt het gehele terras in no-time verwarmd. Zo kunnen ze op gezellige zomeravonden langer genieten van het overdekte terras.

Snelle plaatsing van infraroodpanelen

Voor de plaatsing van de panelen werd vooraf de planning overlopen en uitgelegd wat er zou gebeuren. Koen zorgde dat de ruimte vrij was zodat onze experten meteen aan de slag konden. In een goede halve dag was alles geplaatst.

Benieuwd welke meerwaarde infraroodverwarming jouw woning kan bieden? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.