Logo Infraroodexpert

Infrarood badkamerverwarming: zuinig, snel en comfortabel warm

Infrarood badkamerverwarming

Mist u behaaglijke warmte in uw badkamer of hebt u te weinig plaats voor een radiator of verwarmingselement? Dan is de elektrische infraroodverwarming van Infraroodexpert uw gedroomde oplossing. Onze infraroodpanelen zijn makkelijk te plaatsen, hebben een fraai design en schenken u onmiddellijk een weldadige warmte, te vergelijken met de aangename straling van een infraroodcabine.

Infraroodspiegel dankzij infraroodverwarming in badkamer

Een spiegel met infraroodverwarming in jouw badkamer: origineel en plaats besparend

Onze infrarood verwarmingselementen beschikken over een fraai design en u kan ze zowel tegen het plafond als de muur installeren. Ze zijn verkrijgbaar in alle ral-kleuren. Of wat dacht u van de integratie van de infraroodverwarming met de badkamerspiegel? Zo combineert u in één klap twee functionaliteiten én bespaart u plaats. Onze infraroodpanelen worden zowel ingezet als hoofd- of bijverwarming.

Infraroodpanelen voorkomen schimmels en condens

Met infraroodpanelen in uw badkamer schept u ook een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de optimale werking en de snelle manier van verwarmen, zorgt onze warmtebron voor een perfecte luchtvochtigheid. Het ongemak van aangedampte spiegels en ramen is ook meteen van de baan en schimmelvorming wordt voorkomen.

Benieuwd naar de weldadige en energiezuinige werking
van onze infrarood als badkamerverwarming?
Contacteer ons nu!

Slimme verwarming dankzij creativiteit en know how

Dankzij onze creativiteit en technische know how bieden wij een bijna onbegrensde hoeveelheid aan infrarood toepassingen.Het omvangrijke programma aan accessoires zoals statieven enregelsystemen maakt een brede inzetbaarheid mogelijk. En dit zowel voor privé als zakelijke doeleinden. Wat de badkamer betreft: wat dacht U van kan onze waterdichte infraroodverwarming die perfect in douches kan bevestigd worden! Ontdek dan onze Sunshower.

Welke watage is nodig voor een infraroodpaneel in uw badkamer?

Voor een gemiddelde badkamer hanteren wij als vuistregel 100 – 125 Watt per vierkante meter. Aangezien infraroodverwarming eerst en vooral objecten en personen opwarmt en niet de lucht, gaat u onmiddellijk een heel aangename stralingswarmte voelen. Voor een badkamer kan u eender welk infrarood verwarming aankopen zolang u rekening houdt met de juiste wattage voor de vierkante meters. Zorg ervoor dat er zeker voldoende wattage voorzien is in uw badkamer zodat deze op een snelle manier kan opwarmen.

Interesse in onze infrarood verwarmingsoplossing?
Contacteer ons voor een gratis thuisbezoek met energieanalyse of kom langs in onze showroom
> Of bezoek nu al onze webshop om onze producten en prijzen te ontdekken!

Vlak aan de A12 en met gratis parking aan de deur.

Infraroodpaneel en in badkamer

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.