Logo Infraroodexpert

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]

Robin en Erik gingen voor elektrische badkamerverwarming. Infraroodpanelen opgelost trage werking pelletkachel en verbeterden routines. Ontdek hun verhaal in de vlog.

Je badkamer verwarmen met een infraroodpaneel aan het plafond

Erik liet een infrarood paneel met ingebouwde LED-verlichting op z’n badkamerplafond installeren waarmee hij heel wat plaats bespaart en meteen na het douchen kan genieten van snelle, aangename warmte. Zelf omschrijft hij het gevoel als “de zon die op je lichaam valt”. Een bijkomend voordeel is dat hij geen last meer heeft van een vochtige badkamer na het douchen. Het infrarood paneel verwarmt namelijk de objecten in z’n badkamer, waardoor vocht op de muren, plafond en spiegel snel opdroogt.

Badkamer verwarming met spiegel en elektrische handdoekradiator

Robin opteerde voor een infrarood spiegel. Ook hij spaart nu heel wat ruimte uit. Bovendien liet hij ook een elektrische handdoekradiator installeren waarmee hij snel over droge, warme handdoeken beschikt na het douchen. Z’n oude pelletkachel mist hij alvast niet. Robin verloor namelijk veel tijd met het afregelen van z’n verwarming, terwijl hij nu z’n infrarood panelen makkelijk kan instellen op een vaste, stabiele temperatuur.

Ook interesse in elektrische verwarming voor je badkamer?

Beide Infraroodexpert-klanten zijn dus zeer tevreden over hun badkamer verwarming en denken eraan om ook infraroodverwarming te installeren in andere delen van hun woning.

Ben jij benieuwd welke meerwaarde infrarood panelen kunnen hebben voor jouw badkamer, woonkamer, thuisbureau of andere ruimte in je woning? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.