Logo Infraroodexpert

De overheid betaalt je thuisbatterij terug, wees er snel bij!

Produceer jij zelf je eigen energie? Dan is het zeker en vast een goed idee om deze op te slaan in een thuisbatterij. Zo ben je de digitale meter én je elektriciteitsfactuur te slim af.  Daarbovenop voorziet de overheid vanaf augustus de nodige subsidies voor thuisbatterijen.  Een win-win!
Zonnepanelen in combinatie met infraroodverwarming.

Een thuisbatterij: wat is het?

Thuisbatterijen slaan energie op die niet meteen gebruikt wordt. Het is hierdoor een handige tussenschakel voor eigenaars van zonnepanelen. Je hoeft je elektriciteit niet meer te delen met het net, maar geniet zelf van de stroom die je maakt. Als eigenaar van een thuisbatterij hoef je je geen zorgen te maken over eventuele energietekorten of afschakelplannen. Je creëert én gebruikt zelf de energie die je nodig hebt.

Ontdek hoe je volledig off-grid kan gaan.

De thuisbatterij is een must-have in de strijd tegen de digitale meter. Die laatste zorgt er immers voor dat je je energie afgeeft aan het net, zonder dat je daarvoor iets terugkrijgt. Zonder thuisbatterij verlies je alle energie die gecreëerd werd tijdens zonnige middagen (wanneer je waarschijnlijk niet thuis bent).

Je geeft dus stroom af én betaalt voor de elektriciteit die je nodig hebt.

De oplossing: een premie van 3200 euro

Een thuisbatterij is dus van cruciaal belang om het maximale uit je zonnepanelen te halen. Gelukkig zorgt de overheid voor een financieel duwtje in de rug. Ze begrijpen dat thuisbatterijen goed zijn voor het groene imago en de stroomvoorziening van ons land. Daarom voorzien ze tot 3200 euro voor iedereen die een thuisbatterij plaatst.

Je kan van deze premie genieten vanaf augustus 2019 tot eind 2020.

Geniet jij deze zomer al van eigen stroom én deze premie?

Wil jij als één van de eersten genieten van deze premie? Dan schiet je best vandaag al in actie. Een thuisbatterij plaatsen kan op één dag, maar uiteraard komt daar wat voorbereiding bij kijken, zoals de analyse van je huis en de keuze van je batterij. Vraag vandaag een offerte en ontdek de tijd waarop je verwarmingsinvestering is terugverdiend!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.