Laatavond opening in Willebroek
iedere donderdag tot 20u

Een verwarmingsanalyse in de zomer: nodig om er warmpjes bij te zitten in de winter

Zomer: perfect voor verwarmingsplanning. Ontdek opties voor winterse warmte. Bereid u nu voor op comfortabele koude maanden.

De juiste verwarming voor uw woning

De juiste verwarming is immens belangrijk voor uw welzijn, woning en portefeuille. Het is dus veel meer dan enkel thuiskomen in een aangenaam warme woning. Natuurlijk zijn er tal van vragen die opduiken bij de keuze van uw verwarming. Denk maar aan:

  • Wat is het beste type verwarming voor mijn woning?
  • Hoe kan ik besparen op mijn energiefactuur?
  • Wat met de plaatsing van mijn verwarming?
  • Welke opties zijn mogelijk met de infrastructuur bij mij thuis?

Kortom: het is iets waarbij u wel wat expertise en hulp kunt gebruiken.

De verwarmingsanalyse als hulpmiddel

Daarom biedt Infraroodexpert een gratis en objectieve verwarmingsanalyse aan tijdens de zomermaanden.

Tijdens deze analyse komt onze expert bij u langs en neemt hij de volgende zaken onder de loep:

  • De mogelijkheden van uw woning. We schatten uw woning in, kiezen de juiste positioneringen voor de verschillende verwarmingen.
  • Een analyse van de technische infrastructuur. Welk wattage heeft uw technische aansluiting? Wat is hierbij mogelijk? Hoe zit het met werken?
  • De technische extra’s. Hoe kunt u het maximale uit uw verwarming halen? We geven enkele tips omtrent domotica of eventuele uitbreidingen.

Kortom: een gratis & kant-en-klare analyse die een antwoord biedt op al uw verwarmingsvragen. We bekijken en bespreken tijdens deze analyse ook uitgebreid alle mogelijkheden van infraroodverwarming bij u thuis.

Waarom in de zomer?

Het is belangrijk om tijdens de zomermaanden te denken aan een warme woning tijdens de wintermaanden. De plaatsing van een nieuwe verwarming kan immers enige tijd in beslag nemen. U moet rekening houden met de bestellingsduur, de plaatsing en eventuele werken, …

Kortom: het is best om nu na te denken over de verwarming, wanneer u hiervan maximaal gebruik wil maken tijdens de koude wintermaanden. Daarom geven we tijdens de zomer een gratis verwarmingsanalyse aan iedereen die zijn of haar verwarming wil vernieuwen.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.