Logo Infraroodexpert

Verleng het terrasseizoen voor jouw horecazaak

Heb jij een mooi terras aan je horecazaak? Met infraroodstralers verleng je dat gezellige terrasseizoen. Dankzij deze terrasverwarming kunnen je klanten ook in de wintermaanden comfortabel buiten genieten. En deze infraroodverwarming heeft nog méér voordelen, waar je misschien nog niet aan dacht.

Terrasseizoen verlengen met infraroodverwarming.

De functie van badkamers is geëvolueerd van louter functioneel naar een plek van ontspanning en wellness. Mensen hechten steeds meer belang aan het creëren van een comfortabele omgeving in de badkamer om tot rust te komen en zich goed te voelen. Uit je badkamer wil je helemaal verfrist en opgeknapt buiten komen.

1. Geen energiekost de lucht in

Een elektrische radiator of een verwarmingstoestel op gas verwarmt de lucht. Op een terras buiten gaat dan natuurlijk veel warmte verloren en wordt er veel energie verspild. Infraroodstralers werken anders: de stralen verwarmen mensen en objecten in de buurt, niet de lucht. Met een afstandsbediening zet je deze gerichte terrasverwarmer eenvoudig aan, daar waar klanten zitten of staan.

2. Overal te plaatsen

Is je terras een beetje afgeschermd, door een dak of muren die de wind tegenhouden? Of een oude, slecht geïsoleerde veranda? Dan raden we terrasverwarmers met middellange golf aan. Die kunnen aan het plafond bevestigd worden voor een optimaal effect. 

 

Voor een open terras kies je best voor infraroodstralers met korte golf, dicht bij de tafels. De stralers kunnen aan muren, plafonds of parasols of op verplaatsbare staanders worden geplaatst. Flexibele oplossingen voor je hele terras!

3. Veilige verwarming op het terras

Mobiele terrasverwarmers met een kleine gasfles brengen veiligheidsrisico’s met zich mee en vragen goed onderhoud. Maar elektrische terrasstralers met infrarood worden veilig aangesloten. Ze kunnen ook prima tegen een paar regendruppels en wat wind. Bovendien: klanten kunnen zich niet verbranden aan de toestellen, die hangen hoog genoeg.

4. Je omzet stijgt

Dankzij een verwarmd terras krijg je doorheen het jaar meer bestellingen en meer tevreden klanten. Die verkiezen jouw terras boven dat minder comfortabele terras van je concurrent, wees maar zeker. Passanten blijven ook graag langer zitten en … vertellen verder over je heerlijk aangename terras.

Benieuwd naar hoe jij je terras kan laten renderen in de koudere maanden? Contacteer ons: we komen langs en maken een voorstel op maat van jouw terras. Op één dag geïnstalleerd!

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.