Logo Infraroodexpert

Opendeurweekends: kies je eigen uitzonderlijke actie

Een warm huis in de winter begint met slimme keuzes die je nu maakt. Daarom organiseren wij opendeurweekends waarbij ons team van experts klaarstaat om jou te begeleiden.

Showroom Infraroodexpert Willebroek.

OPENDEURWEEKENDS
7 - 8 & 14 - 15 OKTOBER
van 10u - 12u & 13u30 - 17u

Infaroodexpert heeft goed nieuws voor jou. We hebben gekozen om een nog betere winkelervaring te creëren. In plaats van deel te nemen aan de beurzen, nodigen we je graag uit voor onze opendeurweekends in onze showroom in Willebroek. Samen met een kopje koffie overlopen we samen al je wensen en bespreken we alle mogelijkheden, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Wanneer? 7-8 & 14-15 oktober van 10u-12u & 13u30-17u
Waar? Hoeikensstraat 5, 2830 Willebroek

Vanaf zaterdag 7 oktober t.e.m. zondag 15 oktober ben je welkom om de warmte, het comfort en de efficiëntie van infraroodverwarming zelf te ervaren. Onze showroom biedt jullie de kans om ons groot assortiment van infraroodpanelen in alle rust én met exclusieve aandacht te ontdekken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen alle mogelijkheden te verkennen

Kies jouw uitzonderlijke actie

Tijdens onze opendeurweekends kan je bovendien genieten van een uitzonderlijke actie*.
Je mag namelijk zelf je korting kiezen!

 1. Gratis standaardinstallatie *
  bij aankoop vanaf 999 euro, indien het aansluitpunt zich binnen een straal van 1m bevindt.
 2. Gratis thermostaat naar keuze *
  bij aankoop vanaf 999 euro, maximum één thermostaat per ruimte.
 3. 10% korting op al onze verwarmingstoestellen *
  bij aankoop vanaf 999 euro, exclusief thermostaten en toebehoren.

Wacht niet te lang

Dus, waarom zou je wachten? Of je nu je huidige verwarmingssysteem wilt vervangen of uitbreiden, of als je voor de eerste keer overweegt om infrarood verwarming te installeren, dit is het perfecte moment. Deze actie is geldig van 7/10/2023 tot en met 16/10/2023. Ze is niet cumulatief en eenmaal per klant te gebruiken.

We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze showroom in Willebroek.

Warme groeten,

Het Infrarood-team

* Deze actie is geldig tot en met 16 oktober 2023.  Slechts 1 van de opties kan gekozen worden.  Acties zijn nooit cumuleerbaar.  Slechts 1 actie toegestaan per klant.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

 • 00min
 • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.