Logo Infraroodexpert

Verhoog je omzet als elektricien of installateur dankzij infraroodverwarming

Word partner van Infraroodexpert en deel in de opkomst van infraroodverwarming. In het licht van hogere energieprijzen zoeken veel klanten energiezuinige alternatieven voor hun verwarming. Daarnaast hebben velen met zonnepanelen te veel energie, die ze niet willen terugsturen naar het net.
Infraroodexpert is een ideale partner voor elektriciens, loodgieters en andere activiteiten in de bouwsector. Het aanbieden van infraroodverwarming is een slim idee omdat je oude klanten kan gaan heractiveren, bestaande klanten beter kan gaan servicen en uiteraard ook nieuwe klanten kan gaan aantrekken. Bovendien ga je hierdoor je omzet vergroten en kan je dit doen aan zeer interessante marges.

Wij bieden een enorm uitgebreid aanbod bij Infraroodexpert. Wij hebben infraroodverwarming voor zowel binnen als buiten. Waaronder types zoals krijtborden, spiegels of toestellen met ledverlichting … Je kan uiteraard de toestellen ook volledig personaliseren en op maat maken volgens de wensen van jouw klant.

Voor dit soort samenwerking is Infraroodexpert de ideale partner omdat wij vele jaren ervaring hebben, al actief sinds 2010 in de sector, onze mensen zijn als het ware echte experten in infraroodverwarming. Zo bieden wij voor al onze partners opleidingen op maat en adviseren wij u voor ieder project.

Onze focus ligt hoofdzakelijk op een hoge kwaliteit, een prijs-kwaliteit verhouding. Als gevolg hoeft u als installateur zich geen zorgen meer te maken over klachten bij klanten, depannages of herstellingen. Verder is ons huismerk ‘Inoovi’ van een Duits fabrikaat met een hoge kwaliteitsstandaard. Zelfs op drukke momenten zoals in de winter kunnen we steeds uit voorraad leveren. Ten slotte zijn onze showrooms ook altijd beschikbaar voor onze partners en hun klanten.

Indien je interesse hebt om samen te werken met Infraroodexpert, kan je best contact met ons opnemen zodat we even samenzitten om te kijken hoe we het best aan uw noden kunnen voldoen.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.