Logo Infraroodexpert

Maak van je badkamer je eigen wellness

Je badkamer omtoveren in je eigen wellness? Zorgen voor een ontspannende oase van rust? Maar dit liefst zonder al te grote kosten of helse verbouwingen? Dankzij infraroodverwarming is dit mogelijk. Ontdek welke toepassingen zorgen voor een wellness-ervaring in huis. 
Wellnes gevoel in je badkamer.

Heerlijk ontspannen

In de dagelijkse rush is het belangrijker dan ooit om regelmatig te ontspannen. De badkamer is daarom één van de belangrijkste kamers in ons huis. We beginnen en eindigen er onze dag. Met de juiste elementen kunnen we ons er naast het verfrissen en wassen ook ontspannen. Met infraroodverwarming breng je de wellness eenvoudig naar je badkamer. Zo maak je je dagelijks badkamermomentje nog relaxer.

Vitamine D opnemen tijdens het douchen

Een eerste populaire optie is een Sunshower. Met een Sunshower geniet je van de voordelen van de zon tijdens het douchen. Dat zonlicht belangrijk is voor je gezondheid hoeven we je niet te vertellen. Maar wist je dat de juiste dosis UVlicht je lichaam stimuleert om vitamine D aan te maken? Een Sunshower werkt dus niet alleen ontspannend, maar zorgt ook voor heel wat gezondheidsvoordelen. Je voelt je energieker, bloedsomloop wordt gestimuleerd … Met slechts één simpele aanpassing van je douche geniet je zonder beperkingen van een heerlijk wellnessgevoel.

Wellness spiegel

Zelfs een spiegel kan bijdragen tot een wellnesservaring. Dankzij infraroodspiegelpanelen zorg je voor een onzichtbare verwarming. Het lijkt namelijk een gewone badkamerspiegel maar dankzij de gerichte stralingswarmte van infrarood, voelt het alsof de zon vanuit je spiegel straalt. Deze warmte dringt bovendien diep door in je lichaam waardoor je spieren en gewrichten ontspannen, stijfheid en pijn verdwijnen en jij weer soepel kan bewegen.

Onzichtbare verwarming

Infraroodpanelen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: naast de Sunshower of spiegelpanelen zijn er ook handdoekpanelen of standaard panelen die in of tegen het plafond gemonteerd kunnen worden. Infraroodverwarming is energiezuinig en eenvoudig te installeren, zonder grote breekwerken. Een wellnessgevoel in je badkamer creëren hoeft dus niet moeilijk of super kostelijk te zijn. Bij elke paneel kan je zelf de intensiteit van de stralingswarmte bepalen. Zo kan jij tijdens elk badkamermoment eenvoudig ontstressen.

Wil jij ook graag de wellness naar je badkamer brengen? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.