Logo Infraroodexpert

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk past in jouw interieur

Renovatie: kans voor nieuwe stijl en efficiënte verwarming. Infraroodverwarming biedt interieurflexibiliteit en energiebesparing. Ontdek de voordelen voor jouw project.
Welke verwarming kies jij bij je renovatie?

Integreer infraroodpanelen naadloos in je nieuwe interieur

Ben je uitgekeken op je huidige inrichting? Heb je net een woning gekocht en is de stijl van de vorige eigenaars niet helemaal de jouwe? Zorg er dan voor dat elke kamer er na je verbouwing uitziet zoals jij het wilt. Infrarood kan je hierbij helpen.Infraroodpanelen kan je subtiel in je interieur plaatsen zodat je nieuwe inrichting niet wordt verstoord door grote, lompe radiatorblokken. Infraroodpanelen blinken namelijk uit in eenvoud en subtiliteit. Ze zorgen er bovendien voor dat je geen compromissen moet maken bij het plaatsen van je meubilair. Deze strak ontworpen panelen kunnen immers zowel op de muur als op het plafond geplaatst worden.Wil je elektrische verwarming die helemaal in je interieur verdwijnt? Dan kan je jouw verlichting combineren met je infraroodverwarming in één toestel. Je ziet ledverlichting, en voelt infraroodverwarming. Zo creëer je makkelijk en snel de ideale sfeer én temperatuur in elke kamer.

Personaliseer je verwarming met infrarood

Je kan jouw infraroodpaneel ook zelf ontwerpen en ervoor zorgen dat je verwarming een esthetische meerwaarde vormt voor je interieur. Infraroodpanelen zijn namelijk beschikbaar in elke RAL-kleur. Of kies voor nog meer personalisatie door je favoriete foto’s of tekeningen af te drukken op je paneel. Een fotokader of schilderij dat je woonkamer, badkamer of slaapkamer verwarmt!

Infaroodverwarming zet je duurzame inspanningen kracht bij

Wil je in de eerste plaats renoveren om de energiezuinigheid van je woning te verbeteren? Naast een betere isolatie kan ook infraroodverwarming een grote impact hebben op het duurzame karakter van je huis…en natuurlijk je energiefactuur. Infraroodpanelen zorgen namelijk voor gerichte warmte. Wat betekent dat? Infraroodstraling verwarmt niet de lucht in een ruimte, zoals een klassieke convectieverwarming, maar de personen en voorwerpen in die ruimte. Je hoeft dus niet de hele kamer te verwarmen voordat jij het warm krijgt. Je zet je infraroodpanelen aan en enkele minuten later voel je al een knusse, warme gloed.

Die gerichte warmte zorgt ervoor dat je enkel energie verbruikt waar en wanneer jij ze nodig hebt.

Zit je midden in een renovatieproject of heb je verbouwingsplannen? Dan is nu het moment om eens samen te zitten met één van onze infrarood experts. Vraag een gesprek aan en wij bespreken graag samen hoe we infraroodverwarming kunnen integreren in jouw nieuwe interieur.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.