Logo Infraroodexpert

Infraroodpanelen met LED verlichting: aangename verwarming met goedkope verlichting.

frameless infrarood panelen

Infrarood LED panelen: aangename warme en goedkoop

De infraroodpanelen met LED verlichting combineren een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een minimum aan verbruik. Wat de panelen zo uniek maakt, is dat ze te combineren zijn met andere functionaliteiten. De moderne, strakke infraroodpanelen bestaan uit glas, staal, aluminium of zelfs natuurstenen, ze passen in elke ruimte. Gecombineerd met energiezuinige ledverlichting vormen ze verwarming, decoratie én verlichting in één. Wil jij ook infrarood LED panelen in huis? Contacteer ons. 

Infraroodpanelen met directe of indirecte ledverlichting, volledig op maat

Wil je infraroodpanelen combineren met ledverlichting? Dan werken we met veel plezier een design uit op maat van jouw wensen en behoeftes. Wij staan je graag bij voor advies en werken met een professioneel team van experts die elk paneel naar jouw wensen ombouwen. Project groot of klein? Wij staan je graag te woord voor infrarood LED panelen op maat.

>Zuinig, gezond én functioneel verwarmen met infrarood?
Klik hier voor een gratis bezoek van een expert met energie-analyse
voor uw woning of werkplek

Ontdek hieronder onze infraroodpanelen met ledverlichting

Een spiegelverwarming met ledverlichting is ideaal als sfeerverlichting vooreen badkamer of slaapkamer. Deze ledverlichting met elektrische infraroodverwarming geeft een zeer zachte en aangename verlichting. Je ontvangt de ledverlichting in verschillende sterktes.

Dit infraroodpaneel heeft directe ledverlichting die je huidige lichtbron kan vervangen. Het design paneel combineert comfortabele infraroodstraling met aangename verlichting. Verschillende lichtsterktes zijn mogelijk op onze panelen.

Deze bureel verwarming dient als verwarming én als lichtbron voor de werkplaats. Onze infraroodpanelen zijn ook een ideale verwarmingsbron voor op het eerste gezicht moeilijk te verwarmen ruimtes: balies of recepties aan de inkom, kantoorhoek in een groot magazijn, wachtruimtes, etc.

Dit is een voorbeeld van een infraroodpaneel met en zonder ledverlichting.

Indirecte ledverlichting op de achterzijde van de panelen zorgt voor een leuke sfeerverlichting.

Infrarood LED panelen zijn de verwarming van de toekost

Onze elektrische verwarming is zo zuinig dat een energiebesparing kan verwezenlijkt worden tot 50%. Je geniet van een aangename en gezellige warmte zonder torenhoge energiefacturen. Elektrische verwarming op basis van infrarood is de toekomst voor wie energiezuinig en ecologisch wil verwarmen.

>Elektrisch verwarmen volgens de nieuwste technologie?
Contacteer ons nu!

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.