Laatavond opening in Willebroek
iedere donderdag tot 20u

Infraroodverwarming en LED verlichting: prachtige combinatie

Infrarood LED panelen

De infrarood verwarmings producten van Infraroodexpert geven een heerlijke, gezonde stralingswarmte met een minimum aan verbruik. Wat de panelen zo uniek maakt, is dat ze te combineren zijn met andere functionaliteiten. De moderne, strakke infraroodpanelen bestaan uit glas, staal, aluminium of zelfs natuursteenen, ze passen in elke ruimte. Gecombineerd met energiezuinige ledverlichting vormen ze verwarming, decoratie én verlichting in één.

Infraroodpanelen met directe of indirecte ledverlichting, volledig op maat

U hebt interesse in infraroodpanelen en wil dat graag combineren met ledverlichting? Dan werken we met veel plezier een design uit op maat van uw wensen en behoeftes. Wij staan u graag bij voor advies en werken met een professioneel team van experts dieelkpaneel naar uw wensen kan ombouwen. Project groot of klein? Wij staan u graag te woord.

>Zuinig, gezond én functioneel verwarmen met infrarood?
Klik hier voor een gratis bezoek van een expert met energie-analyse
voor uw woning of werkplek

Ontdek hieronder onze infraroodverwarming met ledverlichting

Deze spiegel verwarming met ledverlichting is ideaal als sfeerverlichting vooreen badkamer of slaapkamer. Deze ledverlichting met elektrische infraroodverwarming geeft een zeer zachte en aangename verlichting. U kunt de ledverlichting in verschillende sterktes ontvangen.

Dit infraroodpaneel heeft directe ledverlichting die uw huidige lichtbron kan vervangen. Het design paneel combineert comfortabele infraroodstraling met aangename verlichting. Verschillende lichtsterktes zijn mogelijk op onze panelen.

Deze bureel verwarming dient alsverwarming én als lichtbron voor de werkplaats. Onze infraroodpanelen zijn ook een ideale verwarmingsbron voor op het eerste gezicht moeilijk te verwarmen ruimtes: balies of recepties aan de inkom, kantoorhoek in een groot magazijn, wachtruimtes, etc.

Dit is een voorbeeld van een infraroodpaneel met en zonder ledverlichting.

Indirecte ledverlichting op de achterzijde van de panelen zorgt voor een leuke sfeerverlichting.

Infraroodverwarming: verwarming van de toekomst

Onze elektrische verwarming is dermate zuinig dat een energiebesparing kan verwezenlijkt worden tot 50%. U geniet van een aangename en gezellige warmte zonder torenhoge energiefacturen.Elektrische verwarming op basis van infrarood is de toekomst voor wie energiezuinig en ecologisch wil verwarmen.

>Elektrisch verwarmen volgens de nieuwste technologie?
Contacteer ons nu!

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.