Logo Infraroodexpert

Infraroodverwarming met een plus voor je zaak

Wist je dat je verwarming ook een stijlvol designelement kan zijn? Infraroodverwarming biedt een modieuze en effectieve oplossing tegen kou. Ontdek in onze video hoe je met infraroodpanelen je zaak kan verwarmen en opfleuren.

Een toepassing op maat van jouw zaak

Infraroodspiegel

Door infraroodverwarming te integreren in een spiegel, kunnen je klanten genieten van een aangename warmte terwijl ze zich opfrissen. Deze oplossing is ideaal voor toiletten of in ruimtes die moeilijk te verwarmen zijn.

Infraroodpanelen met verlichting

Met geïntegreerde verlichting zorgt de infraroodverwarming voor een gelijkmatige lichtverspreiding, ideaal voor sfeervolle interieurs. Deze toepassing komt goed van pas in ateliers of grote magazijnen waar het vaak kouder en minder goed belicht is. Ook op evenementen kan deze integratie een enorme meerwaarde zijn. Tegen de avond kunnen je gasten blijven genieten ondanks dat het donkerder en kouder wordt.

Infraroodspiegel met verlichting

Kan je niet kiezen tussen bovenstaande opties? Ga dan voor een spiegel mét verlichting die functionaliteit en esthetiek combineert. Perfect voor kleedkamers waar flatterende verlichting en comfort belangrijk zijn.

Krijtbord met infraroodverwarming

Het krijtbord met infraroodverwarming is nog een innovatieve toepassing. Het schrijfoppervlak straalt een aangename warmte die perfect past in het interieur van je horecazaak.

Heb je interesse in infraroodverwarming voor jouw zaak? Bezoek een van onze showrooms of plan een plaatsbezoek.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.