Logo Infraroodexpert

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

Inoovi’s infraroodverwarming omhelst je na het douchen met warmte. Op grijze dagen bieden Inoovi-panelen comfort. Geschikt voor elke plek en moment. Ontdek wat deze panelen bijzonder maakt – wij leggen het uit!
Stijlvol en zuinig je woning verwarmen met Inoovi infraroodpanelen.

Hoge temperatuur infraroodpanelen voor snelle opwarming

Een snelle opwarming kan het leven een stuk comfortabeler maken. Een korte stop in je badkamer voor je aan de dag begint, even iets klaarmaken in de keuken, een klusje in de garage. Al die dagelijkse routines worden een stuk aangenamer wanneer je ze in een gezellige warmte kunt beleven.

Slechts enkele minuten nadat je ze hebt aangezet, voel je al de aangename – en niet te vergeten gezonde! – warmte van deze infraroodpanelen. Zelfs al ben je een zeer snelle doucher, dan nog zal je badkamer niet meer kil aanvoelen wanneer je uit je douchecabine stapt.

Een snelle opwarming betekent echter niet dat het verbruik ook hoog ligt. Hoge temperatuur panelen zijn juist ontworpen om snel én spaarzaam te verwarmen.

Lage temperatuur infraroodpanelen voor zachte warmte

Verwar lage temperatuur zeker niet met een gebrek aan warmte. Deze infraroodpanelen zorgen ervoor dat elke ruimte exact de temperatuur heeft die jij wenst. Maar ze doen dit wel geleidelijk.

Je kan deze verwarmingspanelen zien als spaarlampen. Aan het einde van de rit heb je dezelfde gezellige sfeer en warmte, maar wel met een minimum aan energieverbruik.

Ideaal voor kamers waar je meerdere uren na elkaar doorbrengt, zoals je woonkamer of thuisbureau.

Wil je meteen de juiste temperatuur, zodra je de kamer binnenwandelt? Inoovi infraroodpanelen werken perfect samen met onze digitale en analoge thermostaten. Zo regel je makkelijk en nauwkeurig de temperatuur af in elke ruimte en stel je timers in zodat je enkel verwarmt waar én wanneer je het wilt.

Je kan hier bovendien niet enkele verwarmingspanelen op aansluiten, maar ook je vloerverwarming, circulatiepompen of andere domoticasystemen.

Subtiel en modern design, geschikt voor elke kamer

Laten we het eens hebben over hoe je deze infraroodpanelen zal integreren in je woning.

Moet je hiervoor plaats “voorzien”? Absoluut niet. Ze zullen niet in de weg staan, want je kan ze zowel op de muur als op je plafond installeren. Én ze zullen ook het uitzicht van je kamer niet verstoren want Inoovi panelen zijn juist zeer subtiel en minimalistisch van ontwerp.

Inoovi staat garant voor een lange levensduur

Inoovi panelen zijn de eerste én enige infraroodpanelen die Duitse productiewaarde combineren met een 100% Belgisch ontwerp. Dit vakmanschap resulteert niet enkel in een energie-efficiënte werking maar staat ook garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

We zijn zelfs zo sterk overtuigd van de duurzaamheid van deze panelen dat we 5 jaar lang garantie bieden op alle Inoovi infraroodverwarming.

Op zoek naar de meest zuinige én stijlvolle manier om je woning te verwarmen? Contacteer ons voor meer informatie over onze Inoovi infraroodpanelen. Samen werken we de ideale opstelling uit voor jouw huis, appartement of bedrijf.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.