Logo Infraroodexpert

“Door de infraroodstraling genieten onze klanten extra van hun behandeling.”

Voor Elke en Luc was infraroodverwarming niets nieuws. Ze wisten heel goed hoe ze de esthetische en functionele voordelen van infraroodpanelen konden combineren in hun woning en praktijkruimten. Toen ze hun verwarming wilden switchen, vonden ze in Infraroodexpert een ideale partner.

Elke: “Samen met mijn man Luc hebben wij de praktijk Chi & Harmonie in Langdorp. Dat is een praktijk voor shiatsu, energiewerk en PSYCH-K.

Wij hadden vroeger een gasverwarming. We hebben een bestaand huis gekocht waar die gasverwarming lag. Voor ons was het dan wel snel duidelijk dat wij infraroodpanelen wilden installeren. Wij kennen infraroodpanelen eigenlijk al van de tijd dat we in Oostenrijk woonden. We waren daar heel begeesterd door die infraroodpanelen en zijn daarom op zoek gegaan in België naar iemand die infraroodpanelen installeert.

Wij hebben infraroodpanelen met ledverlichting. Wij hebben er ook een paar zonder verlichting en we hebben ook één paneel met een foto laten bedrukken.

We hebben in de inkomhal van onze praktijk gekozen voor een fotopaneel. Enerzijds voor het decoratieve, omdat het een mooie foto is. Anderzijds ook omdat we daar ook een verwarming moesten hebben. Dus die combinatie van was voor ons in de inkom perfect.

Onze klanten ervaren die infraroodpanelen als heel aangenaam, heel mooi. En vooral als ze op de tafel liggen en ze voelen die straling, dan is het nog een extra troef voor de behandeling.

De installatie zelf heeft één dag geduurd voor heel ons huis. Dus het is heel vlot verlopen, er is geen breekwerk aan te pas gekomen. De mensen die dit kwamen installeren hebben ook heel proper gewerkt. Alles fatsoenlijk proper achtergelaten. Dus wij zijn heel tevreden. Wij bevelen Infraroodexpert zeker aan aan andere klanten. Wij zijn heel tevreden, zowel van Infraroodexpert zelf als van de verwarming.”

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.