Logo Infraroodexpert

Bestel jouw infraroodverwarming nu en krijg als vroege beslisser extra korting

De zon schijnt, het is warm buiten en het laatste waar je waarschijnlijk aan denkt, is de verwarming van je thuis. Toch? Maar bij Infraroodexpert denken we altijd een stapje vooruit. En daar is een goede reden voor.
Blog: kies je korting.

Toename aan aanvragen van infraroodverwarming in september

Elk jaar merken we dat de vraag naar infrarood verwarmingstoestellen in september enorm toeneemt. Wanneer de bladeren vallen en de temperatuur daalt, worden we overstelpt met aanvragen. Dit leidt tot langere wachttijden en een toestroom van installaties in een korte periode. Dat willen we dit jaar anders aanpakken. En jij kan hiervan profiteren!

Kies jouw eigen korting

Met onze ‘vroege beslissers actie’ willen we jou belonen voor je vooruitziendheid. Niet alleen profiteer je van exclusieve kortingen en aanbiedingen, maar je vermijdt ook de drukte en wachttijden van het najaar. Bij deze actie kun je kiezen uit de volgende drie kortingen:

  1. Gratis standaardinstallatie voor bestellingen vanaf 999 euro (Let op: het aansluitpunt dient zich binnen een straal van 1m te bevinden).
  2. Gratis thermostaat voor bestellingen vanaf 999 euro (maximaal 1 thermostaat per ruimte).
  3. 10% korting op de verwarmingstoestellen op bestellingen vanaf 999 euro (exclusief thermostaten en toebehoren).

Wacht niet te lang

Dus, waarom zou je wachten? Of je nu je huidige verwarmingssysteem wilt vervangen of uitbreiden, of als je voor de eerste keer overweegt om infrarood verwarming te installeren, dit is het perfecte moment. Deze actie is geldig van 15/08/2023 tot en met 31/08/2023. Ze is niet cumulatief en eenmaal per klant te gebruiken.

Onthoud: een warm huis in de winter begint met slimme keuzes in de zomer.

Je zonnepanelen maximaal laten renderen?

Kies voor infraroodverwarming en verwarm je huis efficiënt én zuinig. Bepaal zelf jouw Batibouw actie.

Gebruik één kortingsbon en geef de andere twee aan je vrienden of familie.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.