Laatavond opening in Willebroek
iedere donderdag tot 20u

Klant aan het woord: "Goedkoper verwarmen zonder breekwerken dankzij combinatie met zonnepanelen."

Olivier Desmet, CEO van Desmet Engineering vertelt ons over de belangrijkste voordelen die hij ervaart sinds de accumulatoren in het bedrijf werden vervangen door infraroodpanelen van Infraroodexpert. 

Desmet Engineering is een familiebedrijf, we zijn met onze familie al een zestal generaties actief in de industriële sector. Ons bedrijf bestaat uit twee units. Enerzijds hebben we ‘Machines & Engineering’, hier realiseren we automatiseringsprojecten op maat. Anderzijds hebben we ook ons ‘excellence center’ waar we verdeler zijn van industriële producten en waarbij we ook enkele diensten aanbieden zoals energie-efficiëntie rond perslucht.

Wij maakten kennis met Infraroodexpert toen we voor onze privé een oplossing zochten voor de vervanging van onze accumulatoren. Enkele jaren later waren onze burelen aan verbouwing toe en met de succeservaring die we hadden in onze privé was de keuze voor Infraroodexpert opnieuw snel gemaakt.

Wij hebben ook zonnepanelen en dit is de ideale combinatie met infraroodpanelen omdat we zo de opgewekte energie meteen kunnen gebruiken op het moment dat we de warmte nodig hebben. We zien wel duidelijk dat de omschakeling van accumulatie naar infraroodverwarming een lagere energiefactuur teweeg heeft gebracht.

Infraroodpanelen brengen wel wat voordelen met zich mee. Ze maken geen geluid, ze zijn erg plaatsbesparend en ze zijn ook energie-efficiënt. En zeker in tijden van energiecrisis brengt het wel bepaalde besparingen met zich mee.

Ik zou Infraroodexpert zeker aanbevelen aan andere bedrijven die bijvoorbeeld ook de switch willen maken van accumulatoren naar een andere oplossing. Als je geen zware infrastructuurwerken wil doen zoals vloeren uitbreken is Infraroodexpert de perfecte partner.

Wil jij ook goedkoper kunnen verwarmen zonder inrgijpende breekwerken? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf (of woning).

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.