Logo Infraroodexpert

Zuinige elektrische verwarming? Infrarood panelen!

Bent U op zoek naar een zuinige badkamer verwarming? Of bijverwarming voor uw badkamer of een andere kamer in huis? Met infrarood panelen ( infrarood verwarming) kan U zuinig verwarmen, wat een besparing tot 50% kan opleveren in vergelijking met gas, mazoutverwarming en sommige elektrische verwarming. Deze besparing is mogelijk dankzij ons zuinig en uniek elektronisch regelsysteem samen met de ISTC – Intelligent Saving Thermostat Control.+-

Dit systeem is momenteel op twee Duitse merken beschikbaar: zowel Welltherm als Sunnyheat hebben deze slimme thermostaten in hun gamma. Deze infrarood panelen kunnen uw woning als geen ander zuinig verwarmen. Deze technologie zorgt ervoor dat infrarood verwarming kan gelijk staan met zuinig verwarmen!

Niet enkel als badkamer (bij)verwarming zijn deze infrarood panelen geschikt, ook als hoofdverwarming van uw woning of als bijverwarming van het dierenhok kan infrarood verwarming perfect dienen. De mogelijkheden van infrarood panelen zijn eindeloos… Er is geen betere manier om uw woning zuinig en gezond te verwarmen. Uiteraard is deze elektrische verwarming perfect te combineren met zonnepanelen.

Maak bij ons een afspraak voor een juiste berekening van uw woning of badkamer. Dit bezoek is volledig gratis en vrijblijvend.

Kijk naar onze thermostaten om zuinig te kunnen verwarmen door op de foto te drukken.

Zuinige elektrische verwarming? Infrarood panelen.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.