Logo Infraroodexpert

Hoofdverwarming

Infrarood verwarming van Infraroodexpert wordt voornamelijk gebruikt als hoofdverwarming in een woning. Uiteraard kunnen ze ook dienen als bijverwarming of bij uitbreiding van een woning zoals onder meer bijbouw, aanbouw of renovatiewerken.

Onze infrarood verwarming levert binnnenhuis verwarming net als de stralen van de zon zorgen voor warmte op aarde: via stralingswarmte-overdracht. De zon doet dit al voor miljarden jaren.

Wij leveren U dan ook een verwarmingssysteem met volgende voordelen: kostenbesparingen en positieve effecten op de gezondheiddesign, …. Onze infrarood verwarming wordt best gebruikt als hoofdverwarming. Het is de ideale oplossing voor nieuwbouw of de vervanging van bestaande verwarmingsinstallaties.

Infrarood als hoofd- of bijverwarming.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.