Logo Infraroodexpert

Design

Onze infrarood verwarming kan bestaan in alle kleuren, formaten en uitvoeringen.

En niet enkel hun mooie uiterlijk maakt deze infrarood panelen uniek, ook de manier van zuinig verwarmen is spectaculair! Hieronder kan u een aantal voorbeelden vinden:

Infrarood spiegel panelen zijn een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld uw badkamer. U kan deze gebruiken als spiegel of combineren met handdoekdroger.
Infrarood verwarming neemt geen plaats in beslag en heeft het voordeel dat ze niet aandampen.

Voor meer info klik op onderstaande foto.

Onze Infrarood foto panelen zijn beschikbaar op al onze panelen, u kan opteren voor een foto uit uw eigen collectie of wij werken ook samen met Istockphoto waar u een keuze heeft uit een onbeperkte hoeveelheid foto’s en afbeeldingen.

Voor meer info klik op onderstaande foto.

Melk, suiker, 6 eieren of “Schat, het eten staat in de koelkast!”. Een boodschappenlijstje, een takenbord of gewoon een leuk berichtje, dat kan perfect met dit verwarmingspaneel. Een ideale oplossing voor de verwarming van uw keuken of bureau.

Voor meer info klik op onderstaande foto.

Natuursteen verwarmingspanelen geven uw woning pure luxe warmte. Elk paneel heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en geen enkel infrarood verwarmingspaneel in natuursteen is gelijk. Met deze infrarood verwarming haalt u gelijk een piece of art in huis waar menig vriend zich zal over verbazen.

Voor meer info klik op onderstaande foto.

Met een heatsphere heb je een prachtige design verwarming die als een zwevende bol zeker een toegevoegde waarde geeft aan je showroom, winkel of receptie. Dankzij het ronde concept van deze heatsphere verwarmen we de ruimte met rondom straling van 360°. Hiermee bereiken we dus alle muren en objecten in de ruimte. Deze hitte bal zal zeker een optische eyecatcher zijn in uw zaak.

Voor meer info klik op onderstaande foto.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.