Logo Infraroodexpert

Veranda-verwarming

veranda verwarming infrarood
Infraroodverwarming is een perfecte oplossing voor veranda verwarming. Door de gezonde stralingswarmte geeft infrarood een zeer aangename warmte aan je veranda. Deze elektrische verwarming geeft geen licht en past perfect in iedere ruimte. Aangezien deze infraroodpanelen zo smal zijn, passen ze bijna in iedere veranda. Deze heatstrip kan bediend worden met een thermostaat of met een schakelaar…de keuze is aan jou. Neem hieronder al een kijkje naar een aantal foto’s van klanten die al genieten van onze aangename infraroodwarmte.Wij hebben een grote keuze aan infraroodverwarming – Elektrische verwarming en hebben al de meest populaire panelen in op onze webshop staan. Neem gerust al een kijkje dan heb je al een zicht van onze prijzen. Klik op WEBSHOP om de prijzen te bekijken.
 
Voor een gemiddelde leefruimte of keuken hanteren wij tussen 65 Watt en 85 Watt per vierkante meter en voor een badkamer en veranda ongeveer 100 Watt per vierkante meter. Aangezien dat infraroodverwarming materie opwarmt en niet het lucht gaat u een zeer aangename stralingsgevoel hebben.
 
Voor een badkamer, leefruimte, keuken, … kan je eender welke infraroodverwarming aankopen zolang je rekening houdt met de juiste wattage voor de vierkante meters. Zorg ervoor dat er zeker voldoende wattage voorzien is in je badkamer zodat deze op een snelle manier kan opwarmen. Uiteraard kan je terecht bij ons in de showroom in Antwerpen. Deze is gelegen achter het sportpaleis dus je moet Antwerpen niet binnen te rijden. Aan de overkant kan je GRATIS parkeren.
Veranda verwarming met infrarood heatstrips.
Veranda verwarming met infrarood heatstrips.
Heatstrip inbouw.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.