Logo Infraroodexpert

Infraroodverwarming

Het verschil tussen verwarmen met radiator of infraroodpanelen.

Zuinig, gezond en ecologisch verwarmen volgens de nieuwste technologie

U wilt uw woning of werkplek verwarmen op een zuinige, gezonde én comfortabele manier? Dan is infraroodverwarming een ideale en vooruitstrevende keuze. Onze moderne infraroodpanelen met subtiel design vormen de nieuwste, toekomstgerichte manier van elektrisch verwarmen.

Eigen ontwerp op uw infraroodpaneel.

Hoe werkt infraroodstraling en waarom is het zo voordelig?

Lage energiekost

Infraroodstraling heeft hetzelfde effect als de zon op de aarde maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. De onzichtbare infrarood-lichtstralen verwarmen eerst de personen en materialen in een ruimte, daarna pas de lucht zelf. Op die manier hebt u veel minder energie nodig om het behaaglijk warm te hebben in uw huis of op uw werkplek, zelfs als die ruimte moeilijk te verwarmen lijkt. Hoewel vele mensen elektrisch verwarmen linken aan een hoge energiekost, is met het gebruik van infrarood-verwarmingspanelen het tegendeel waar. Het is een uiterst kostenbesparende én ecologische manier van verwarmen. U bespaart al snel 50% op verwarmingskosten. Het is dan ook een gegeerd product voor wie energiezuinig wil bouwen en wonen.

Zonnepanelen?

Wie beschikt over zonnepanelen kan met infraroodverwarming bijna gratis verwarmen. Infraroodverwarming is namelijk de meest innovatieve vorm van elektrisch verwarmen. Aangezien u zelf elektriciteit produceert, profiteert u dubbel en dik van onze energiezuinige producten.

Infrarood bevordert de gezondheid

Infraroodwarmte wordt als zeer aangenaam ervaren. Van het weldadige gevoel dat u ondervindt in een infraroodcabine, kan u dankzij onze infraroodpanelen elke dag genieten. Voor wie kampt met spier- of gewrichtspijn is het de meest ideale vorm van verwarmen. Infraroodwarmte zorgt ook voor een betere bloedcirculatie en versterkt het imuunsysteem. Van al te droge, warme lucht – typisch bij gebruik van klassieke radiatoren – hebt u bij infraroodverwarming absoluut geen last van. Kwaaltjes zoals droge keel of hoofdpijn zijn niet aan de ordeOmdat infraroodverwarming geen onnodige stofbeweging op gang brengt (zoals bij stijgende warme lucht uit centrale verwarming) werkt onze techniek ook anti-allergisch.

 
 

Een troef voor uw interieur

Met infraroodpanelen in uw woning of werkplek combineert u verwarming met design en/of functionaliteit. Uiteraard kan u kiezen voor subtiele, onopvallende panelen, maar populair is ook de verwerking van de verwarming in een spiegel, schilderij of door u gekozen fotodesign. Ook populair is de combinatie met ledverlichting.

Storende radiatoren en leidingen maken zo plaats voor moderne, elektrische infraroodverwarming die een exclusieve meerwaarde biedt aan uw leefruimte, werkplek, gastenkamer, praktijk, …

Infraroodpanelen in verschilllende uitvoeringen.
Respect voor de natuur.

Duurzame producten met lange garantie

Elektrische verwarming is vervaardigd in Duitsland en voldoet aan de strengste kwaliteits- en keuringsnormen (ISO 9001CE keuringTUV keuring). Daarenboven biedt de fabrikant 10 JAAR GARANTIE* . Op al onze infraroodverwarming kan de GARANTIE verlengd worden tot 15 jaar.

Lage installatiekost

Infraroodpanelen kunnen eenvoudig aan de muur of aan het plafond bevestigd worden en nemen geen extra ruimte in. De toestellen werken geluidloos en zijn goedkoop in gebruik. Plaatsing kan gebeuren zonder grote ingrijpende kap- en breekwerken en een volledige woning kan op 1 dag tijd omgeschakeld worden op infraroodverwarming. Ontdek snel ons aanbod aan infrarood-verwarmingstoestellen!

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.