Laatavond opening in Willebroek
iedere donderdag tot 20u

Industriële infrarood verwarming

Industriële korte Golf

Korte golf Halogeen infrarood, directe warmte, binnen 1 seconde, dat is de kracht van deze unieke elektrische warmtebron. Deze unieke warmtebron verwarmd alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met lucht warmers of hete lucht kanonnen. Korte golf Halogeen infrarood is zeer efficiënt en zet nagenoeg alle opgenomen energie om in aangename stralingswarmte zonder voorverwarmen.

Het principe is simpel, des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen kan worden zonder dat de lucht daadwerkelijk wordt verwarmd. Het voorgaande staat gelijk aan de oppervlakte temperatuur van het verwarmingselement die de stralingswarmte opwekt.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.