Opendeur weekend in Willebroek Zaterdag 25 en zondag 26 mei

Logo Infraroodexpert

Industriële infrarood verwarming

Korte golf Halogeen infrarood, directe warmte en dat binnen één seconde. Dat is de kracht van deze unieke elektrische warmtebron. Deze unieke warmtebron verwarmt alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met luchtwarmers of hete luchtkanonnen. Korte golf Halogeen infrarood is zeer efficiënt en zet nagenoeg alle opgenomen energie om in aangename stralingswarmte zonder voorverwarmen. Dit is ideaal in grote industriële ruimtes omdat het zeer kostelijk is om alle lucht te verwarmen.

Het principe is simpel, des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen kan worden zonder dat de lucht daadwerkelijk wordt verwarmd. Het voorgaande staat gelijk aan de oppervlakte temperatuur van het verwarmingselement die de stralingswarmte opwekt. Ben je op zoek naar een verwarmingsoplossing voor grote, industriële ruimtes of een krachtige en snelle verwarming? Ga voor industriële infrarood verwarming.

industriële infrarood verwarming

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.