Opendeur weekenden met beursacties:
17 + 18 februari & 24 + 25 februari

Logo Infraroodexpert

Gratis uw huis verwarmen met infraroodverwarming

Gratis uw woning verwarmen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Nochtans wanneer u in het bezit bent van zonnepanelen is dit vrij simpel.

verwarm gratis huis met infrarood verwarming

Maar één stap verwijderd

Wanneer u al gebruik maakt van zonnepanelen of dit overweegt is de stap naar infraroodverwarming vrij logisch. Het compacte verwarmingstoestel maakt enkel gebruik van elektriciteit om een aangename stralingswarmte af te geven. Dus waarom zou u kiezen voor een andere energiebron om uw huis te verwarmen wanneer u zelf elektriciteit opwekt? De energie die u nodig heeft voor infraroodverwarming heeft u al in bezit dankzij uw zonnepanelen. Bovendien kan u wanneer u overproductie van stroom heeft deze teruggeven aan het net, maar daar u heeft u weinig aan. In plaats daarvan kan u extra voordeel doen door deze te gebruiken om uw volledige woning te verwarmen. Haal dus het meeste voordeel uit uw zonnepanelen en kies voor infraroodverwarming.

 

Op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier

Velen zeggen vaak dat elektrisch verwarmen duurder is dan zijn alternatieven. Toch is elektrisch verwarmen door middel van infraroodtechnologie nog voordeliger wanneer u al zonnepanelen heeft laten plaatsen. U wekt ten slotte zelf uw energie op die u nodig heeft en dit op een milieuvriendelijke manier. Dus zeg maar vaarwel tegen uw veel te dure energieleverancier. Bovendien is infrarood een zuinige manier van elektrisch verwarmen. De veilige infraroodstraling verwarmt voorwerpen en mensen, maar niet de lucht. Zo hoeft u niet alle lucht in een ruimte te verwarmen en kan er geen warmte ontsnappen.

 

Op een eenvoudige manier

“Wat als ik voor infraroodverwarming kies, moet ik dan mijn huis verbouwen?” Het antwoord op deze vraag is even simpel, nee. Infraroodpanelen hebben enkel elektriciteit nodig en dus enkel een stopcontact. Dus u hoeft niet heel uw huis open te breken om voor deze overstap te kiezen.

Profiteer nu en verwarm gratis uw huis!

Kunnen wij je helpen?

Contacteer ons voor een gratis thuisbezoek en energieanalyse of bezoek onze toonzaal voor meer uitleg en advies.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.