Logo Infraroodexpert

Terras verwarming

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

Terrasjes doen, beperkt zich al lang niet meer tot de warme zomerdagen. Mensen willen graag het hele jaar kunnen genieten van hun tuin of van het gezellige terras van horecazaken. Met de terrasverwarmers van Infraroodexpert worden poolhouses, terrassen, feesttenten, buitenkamers en rookcorners gezellig verwarmd op kille dagen. Met de kwaliteitsvolle infrarood terrasverwarming uit ons gamma, kan dat op een esthetische en energiezuinige manier.

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

De infrarood terrasverwarmingselementen van het Engelse merk Tansun zijn zeer stevig, krachtig qua straling en bovendien waterdicht. Dit type terrasverwarming wordt gebruikt in de meeste horecazaken waar ze de klanten buiten met een heerlijke warmte omhullen.

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

Het Italiaanse topmerk Progetti produceert terrasverwarming met elegant design én een hoogwaardige afwerking. Het unieke spiegel-concept zorgt voor een niet te evenaren warmte gevoel zelfs bij lagere vermogens. De SCALA voet past in ieder design interieur en terras. Het unieke procedé dat gebruikt wordt met de titanium spiegels zorgt ervoor dat Progetti een van de sterkste terrasverwarmingstoestellen heeft op de Europese markt. Daarom dat men met deze terrasverwarming tot 20 à 25 m² met een 2000 watt straler kan verwarmen.

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

Infraroodexpert richt zich met de verwarmers van Heliosa High Power ook tot de Industriële markt. Deze toestellen zijn geschikt voor grote hallen en magazijnen, en kunnen op maat geconfigureerd worden voor uw specifieke situatie.

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.