Logo Infraroodexpert

Vitramo inbouw

Infraroodpanelen in plafond verwerkt.

Infrarood verwarming inbouwen met behulp van Vitramo

Vitramo infrarood verwarming kan zeer gemakkelijk ingebouwd worden. Met deze klik en go systeem is inbouwen van uw infrarood verwarming een gemakkelijk klus.Onze techniekers zullen deze elektrische verwarming in een mum van tijd hebben geïnstalleerd zonder grote kap of breek werken.Deze inbouw toestellen heeft U in verschillende formaten.

Infrarood inbouw toestellen.

Afmeting in (MM)

MAX TEMPERATUUR

SPANNING

VERMOGEN

350X350

190°

230V

220W

475×475

190°

230V

480W

618×618

190°

230V

770W

 

Het Vitramo elektrische verwarming maakt gebruik van infraroodverwarmingselementen. Deze creëren een stralingswarmte die vooral de oppervlakken (personen, muren, objecten, …) in de kamer verwarmen. Dus niet de lucht! Het Vitramo infrarood verwarming is vervaardigd in een sandwich-structuur en bestaat uit gehard veiligheidsglas. Onder dit veiligheidsglas zit een geweven kabelstructuur die door elektrische energie omgezet wordt in lange golf infrarood warmte. Deze verwarming laag is met glasvezel versterkt en ingebed in een plastic compound. Het veiligheidsglas is diamant wit (RAL 9010) en gesatineerd op de kamer kant. De achterkant van het verwarmingselement is efficiënt thermisch geïsoleerd en afgesloten met een aluminium deksel dat ook de zijkanten omsluit (geen warmteverlies aan achterzijde).Vitramo verwarming garandeert gedifferentieerde verwarming van alle oppervlakken van de kamer door middel van een effectieve stralingswarmte.

Achterkant infraroodpaneel.
Achterkant infraroodpaneel.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.