Logo Infraroodexpert

Krijtbord met infraroodverwarming

Krijtbord met infraroodverwarming

Waarvoor zou je een krijtbord met infraroodverwarming kunnen gebruiken? Een winkellijstje, dagsuggesties, plannen voor het weekend of een lieve boodschap voor je huisgenoten. Alle notities en persoonlijke boodschappen schrijf je met krijt op deze prachtige infraroodpanelen.

Dit stijlvolle blackboard is een perfecte aanvulling in je keuken. Deze verwarming op infrarood is energiezuinig en milieuvriendelijk Dit type van infraroodpaneel zorgt voor een heerlijke warmte bij jouw thuis of in de zaak. Wedden dat deze exclusieve verwarming heel wat verbaasde blikken zal krijgen. Onze infraroodverwarming is zoals je ziet ook te verkrijgen in krijtbord. Deze elektrische verwarming is zowel mooi als zuinig. Het krijtbord met infraroodverwarming bestaat in verschillende modellen: met en zonder omkadering.

Natuurlijk kan je terecht bij ons in de showroom te Antwerpen. Deze is gelegen achter het sportpaleis dus je hoeft Antwerpen niet binnen te rijden. Aan de overkant kan je GRATIS parkeren.

Neem vandaag nog een kijkje op onze WEBSHOP voor alle prijzen.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.