Logo Infraroodexpert

Infraroodverwarming gecombineerd met fotopaneel

Zo kies je in één klap voor de innovatieve verwarming én originele decoratie

Wil je jouw ruimte aangenaam verwarmen op een kostenbesparende, innovatieve manier? Wil je het anders en vooruitstrevend aanpakken en komaf maken met leidingen en robuuste radiators? Ontdek dan infraroodverwarming gecombineerd met een fotopaneel. Zo verwarm jij energiezuinig terwijl je geniet van aantrekkelijke eigen gekozen fotopanelen.  
 
De paneelverwarming van Infraroodexpert is flinterdun en gemaakt van glas, staal, aluminium of zelfs natuursteen en marmer. Het zijn elegante objecten die aan de muur of het plafond bevestigd worden. Maar je kan ook een stap verder gaan en van je infraroodpaneel meteen een uniek topstuk maken van het interieur.

Infraroodverwarming met fotopaneel

Infraroodexpert biedt een prachtige collectie van meer dan 1 miljoen fotoprints die we kunnen combineren met uw infraroodverwarmingspaneel. Je moderne verwarming krijgt de look van een schilderij op wit verwarmd glas. Deze infraroodverwarming heeft die extra diepgang doordat alle witte delen van het schilderij onbedrukt blijven en het blinkende glas als een extra touch naar voren komt.

Je kan ook kiezen voor een eigen foto of afbeelding om in het paneel te verwerken. Een familiefoto? Een foto van een prachtige reis? Een portret? Alles is mogelijk om je interieur nog persoonlijker te maken.

Bedrijven kiezen er vaak voor om het paneel te laten bedrukken met het logo, een slagzin of een foto van het team. Het wordt zo een indrukwekkende eyecatcher voor de inkomhal of de vergaderzaal én het geeft een comfortabele warmte.

>Verwarmen met een fotopaneel? Vind inspiratie in onze webshop

De voordelen van het gebruik van infraroodpanelen?

Infraroodverwarming is energiezuinig & ecologisch

Het verwarmingsproces bij infraroodstraling is anders dan die bij klassieke systemen. Infrarood verwarmt – net als de zon – eerst en vooral objecten en personen. Klassieke systemen verwarmen eerst en vooral de binnenlucht en dat vergt veel meer energie. Het verschil in energiekosten is dan ook spectaculair. Onze elektrische verwarming is dermate zuinig dat een energiebesparing kan verwezenlijkt worden tot 50%.

Infraroodstraling is gezond

Verwarmen met infrarood is een zegen voor wie kampt met een allergie voor huisstofmijt. Doordat niet de lucht, maar de objecten en personen worden verwarmd, ontstaat er geen lucht- en stofcirculatie. Mensen met reuma, spier en gewrichtsklachten zijn fel gebaat bij de helende werking van infraroodstraling op het lichaam. Het bezoek aan de wellness is niet meer nodig!

Creativiteit & efficiënt verwarmen dankzij een infraroodpaneel gecombineerd met een fotopaneel

De elegante verwarmingspanelen lenen zich tot een creatief en efficiënt gebruik. Je kan ze verwerken in een prachtig fotopaneel, maar evengoed in een krijtbord of een spiegel voor bijvoorbeeld comfortabele en ruimtebesparende verwarming in de badkamer. Alle units zijn gemaakt met ESG-veiligheidsglas, zijn 0% brandbaar en worden in Duitsland vervaardigd met materialen van topkwaliteit.

Infraroodverwarming is snel geïnstalleerd

Voor een badkamer, leefruimte, keuken, … kan je eender welk infraroodpaneel aankopen zolang je rekening houdt met de juiste wattage voor de vierkante meters. Zorg ervoor dat er zeker voldoende wattage voorzien is in je leefruimte zodat deze op een snelle manier kan opwarmen.

>Interesse in onze Infrarood verwarmingsoplossing?
Contacteer ons nu voor een gratis thuisbezoek met energie analyse
of kom naar onze showroom in Antwerpen.

Deze is gelegen achter het Sportpaleis dus je hoeft Antwerpen niet binnen te rijden. Aan de overkant kan je GRATIS parkeren.

infraroodverwarming met fotopaneel
infraroodverwarming met fotopaneel
infraroodverwarming met fotopaneel

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.