Logo Infraroodexpert

Infraroodverwarming besturen: thermostaten & demotica

Infraroodverwarming besturen kan op verschillende manieren.

Thermostaten en domotica

Infraroodverwarming is een zeer zuinige manier van elektrisch verwarmen, maar het is belangrijk dat deze verwarming goed te besturen.
Ons uitgebreid gamma van thermostaten en domoticasystemen is voor het grootste deel draadloos aangezien het niet altijd mogelijk is om een kabel te voorzien.
Infraroodverwarming besturen kan met domotica. Hierbij kan je de infraroodpanelen van op afstand besturen. Onze systemen zijn compatibel met alle soorten elektrische verwarming.

Een tweede optie om infraroodverwarming te besturen is met een thermostaat. Dit is vooral handig bij menen die niet in domotica willen investeren of niet helemaal mee zijn met de digitale wereld.

Wens je meer informatie? Neem dan even contact op met ons voor gratis advies of een offerte.

Digitale thermostaat Enerco.

Sunnyheat ISTC

Sunnyheat geeft de mogelijkheid om je infraroodverwarming te besturen vanaf je pc en telefoon waardoor bedrijven, woningen, … van op afstand hun infraroodverwarming kunnen beheren.
Je kan op eender welk tijdstip of plaats een rapport opvragen van je infraroodverwarming:zo kan je elke ruimte apart een temperatuur geven en tevens kan het verbruik nagekeken worden.
Dit geeft jou de mogelijkheid om je energiefactuur onder controle te houden.
De SHCON is een Windows gebaseerdprogramma en biedt een aparte controle voor SUNNYHEAT systemen. SHCON toont in real-time, van minuut tot minuut, de temperatuur en het verbruik aan van al je verwarming met infrarood.

Sunnyheat infraroodverwarming.

Hygrostaten

Een hygrostaat regelt de luchtvochtigheid van je ruimte.
In de dierensport (sector) is het belangrijk dat de luchtvochtigheid in het hok of in de stal niet te hoog wordt.
Een hygrostaat in combinatie met infraroodpanelen kunnen de verblijfplaatsen van dieren aangenaam droog houden.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.