Logo Infraroodexpert

Infrarood verwarming: frameless infrarood panelen

Infrarood verwarming geeft een aangename comfortabele warmte aan de ruimte. Het strakke design en de ecologische werking maken deze infrarood panelen tot een topper in onze range. De panelen voelen vooral zwaar en solide aan en zijn in elke RAL kleur te verkrijgen!

Infraroodverwarming zonder frame

De Hybride infrarood verwarming is een nieuwe generatie verwarmingstoestellen. Deze frameless infrarood panelen combineren de comfortabele infraroodwarmte met convectiewarmte. Dit resulteert in een snellere opwarmtijd van de kamers terwijl de objecten worden opgewarmd. De combinatie van gezonde en comfortabele infraroodwarmte met traditionele convectiewarmte geeft een aanzienlijke energiebesparing t.o.v. de bestaande convectietoestellen. Je bespaart aanzienlijk op uw energieverbruik!

Enkele illustraties van projecten

Infraroodpaneel met verlichting.
Infraroodpaneel opbouw.
Infraroodpaneel als krijtbord.
Infraroodpanelen in het wit en/of zwart te verkrijgen.
Een infraroodpaneel met eigen gekozen foto.

Kunnen wij je helpen?

Snelcursus infraroodverwarming?

Leer meer over infraroodverwarming in onze korte webinar die start in…

  • 00min
  • 00sec

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze 15-minuten durende webinar over infraroodverwarming. Leer hoe deze innovatieve technologie jouw ruimtes efficiënt en duurzaam verwarmt. Mis de kans niet om te ontdekken hoe je energie bespaart en tegelijkertijd voor maximaal comfort zorgt.