Voordelen van infrarood sauna therapie

Naast het feit dat infrarood therapie één van de meest economische, veiligste en krachtigste manieren is om toxische metalen en chronische infecties te elimineren, omvatten de gezondheidsvoordelen ook:

Huidverjonging

Het gebruik van de infrarood verwarming herstelt traag de secretie via de huid. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en een enorm afscheidingskanaal. Bij de meeste mensen inactief, verstopt en toxisch.

Zweetbevorderend

Zweten door een infraroodpaneel is een bij-product van de blootstelling van hitte aan het lichaam. Het transpiratie proces elimineert zacht en veilig alle zware metalen en toxische chemicaliën. Medische studies tonen aan dat de meeste toxische stoffen kunnen afvloeien via de huid, waardoor de lever en nieren worden ontlast.

Inspanningsvoordelen

Infraroodpanelen voorzien veel van de voordelen van een inspanning met een beperkt verlies aan energie. Zoals een verbeterde bloedcirculatie en oxidatie van de weefsels. Herhaaldelijk saunagebruik kan de bloeddruk verlagen en de elasticiteit van de aders verbeteren. Infrarood sauna’s zijn zeer hulpzaam bij cardiovasculaire rehabilitatie, artritis, allergiën, huidproblemen en chemische gevoeligheid.

Koortstherapie voor infecties

De verhoging van de lichaamstemperatuur assisteert het lichaam krachtig om bacteriën, schimmels, parasieten en virussen te doden. Menig mens heeft een lage lichaamstemperatuur waardoor ze niet afgeraken van chronische infecties.

Tumors, chemotherapie en gemuteerde cellen

Hyperthermie bevordert ook om alle typen abnormale cellen te doden. Tumors bijvoorbeeld, verdragen warmte licht. De verhoging van de lichaamstemperatuur versnelt hun dood. Alhoewel geen conventionele methode, hyperthemie is een nauw onderzochte therapie voor kanker.