Terras verwarming

Terrasverwarming met mooie en zuinige infrarood toestellen

Terrasjes doen, beperkt zich al lang niet meer tot de warme zomerdagen. Mensen willen graag het hele jaar kunnen genieten van hun tuin of van het gezellige terras van horecazaken. Met de terrasverwarmers van Infraroodexpert worden poolhouses, terrassen, feesttenten, buitenkamers en rookcorners gezellig verwarmd op kille dagen. Met de kwaliteitsvolle infrarood terrasverwarming uit ons gamma, kan dat op een esthetische en energiezuinige manier.

Terrasverwarming van Tansun

De infrarood terrasverwarmingselementen van het Engelse merk Tansun zijn zeer stevig, krachtig qua straling en bovendien waterdicht. Dit type terrasverwarming wordt gebruikt in de meeste horecazaken waar ze de klanten buiten met een heerlijke warmte omhullen.

Terrasverwarming van Progetti

Het Italiaanse topmerk Progetti produceert terrasverwarming met elegant design én een hoogwaardige afwerking. Het unieke spiegel-concept zorgt voor een niet te evenaren warmte gevoel zelfs bij lagere vermogens. De SCALA voet past in ieder design interieur en terras. Het unieke procedé dat gebruikt wordt met de titanium spiegels zorgt ervoor dat Progetti een van de sterkste terrasverwarmingstoestellen heeft op de Europese markt. Daarom dat men met deze terrasverwarming tot 20 à 25 m² met een 2000 watt straler kan verwarmen.

Heliosa High Power voor industriële doeleinden

Infraroodexpert richt zich met de verwarmers van Heliosa High Power ook tot de Industriële markt. Deze toestellen zijn geschikt voor grote hallen en magazijnen, en kunnen op maat geconfigureerd worden voor uw specifieke situatie.
 

Op zoek naar energiezuinige terrasverwarming?
Contacteer ons nu of bezoek onze showroom!

 


Progetti
Heliosa 991 & 992

Progetti
Heliosa 993

Progetti
Heliosa 995

Progetti
Heliosa 11

Progetti
Heliosa 44

Progetti
Heliosa 55

Progetti
Heliosa 66

Progetti
Heliosa 77

Progetti
Heliosa 88

Tansun
Rio

Tansun
Rio Grande

Tansun
Rio Grande Light

Tansun
Sorrento 2000

Tansun
Sorrento 3000-4000

Tansun
Sorrento 4500-6000

HeizMeister
300-500

HeizMeister
1000

HeizMeister
1500-2000