Infrarood badkamerverwarming: zuinig, snel en comfortabel warm!

Mist u behaaglijke warmte in uw badkamer of hebt u te weinig plaats voor een radiator of verwarmingselement? Dan is de elektrische Infraroodverwarming van Infraroodexpert uw gedroomde oplossing. Onze infraroodpanelen zijn makkelijk te plaatsen, hebben een fraai design en schenken u onmiddellijk een weldadige warmte, te vergelijken met de aangename straling van een infraroodcabine.

Origineel en plaats besparend: spiegel als infraroodverwarming

Onze infrarood verwarmingselementen beschikken over een fraai design en u kan ze zowel tegen het plafond als de muur installeren. Ze zijn verkrijgbaar in alle ral-kleuren. Of wat dacht u van de integratie van de infraroodverwarming met de badkamerspiegel? Zo combineert u in één klap twee functionaliteiten én bespaart u plaats. Onze infraroodpanelen worden zowel ingezet als hoofd- of bijverwarming.

Voorkomt schimmels en condens

Met infraroodstralers in uw badkamer schept u ook een aangenaam binnenklimaat. Dankzij de optimale werking en de snelle manier van verwarmen, zorgt onze warmtebron voor een perfecte luchtvochtigheid. Het ongemak van aangedampte spiegels en ramen is ook meteen van de baan en schimmelvorming wordt voorkomen.
 

Benieuwd naar de weldadige en energiezuinige werking
van onze infraroodpanelen in uw badkamer?
Contacteer ons nu!

 

Slimme verwarming dankzij creativiteit en know how

Dankzij onze creativiteit en technische know how bieden wij een bijna onbegrensde hoeveelheid aan infrarood toepassingen. Het omvangrijke programma aan accessoires zoals statieven en regelsystemen maakt een brede inzetbaarheid mogelijk. En dit zowel voor privé als zakelijke doeleinden. Wat de badkamer betreft: wat dacht u van kan onze waterdichte infrarood verwarming die perfect IN douches kan bevestigd worden!

Welke wattage is nodig voor een infraroodpaneel in uw badkamer?

Voor een gemiddelde badkamer hanteren wij als vuistregel 100 - 125 Watt per vierkante meter.  Aangezien infraroodverwarming eerst en vooral objecten en personen opwarmt en niet de lucht, gaat u onmiddellijk een heel aangename stralingswarmte voelen.  Voor een badkamer kan u eender welk infrarood verwarming aankopen zolang u rekening houdt met de juiste wattage voor de vierkante meters. Zorg ervoor dat er zeker voldoende wattage voorzien is in uw badkamer zodat deze op een snelle manier kan opwarmen.

Interesse in onze infrarood verwarmingsoplossing?

Contacteer ons voor een gratis thuisbezoek met energieanalyse of kom langs in onze showroom in Antwerpen 

of bezoek nu al onze webshop om onze producten en prijzen te ontdekken! 

 

Vlak aan het Sportpaleis en met gratis parking aan de overkant.