Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Hoe je ook in de winter van de zon profiteert

Heb je deze zomer ook al zo genoten van de zon? Die warmte op je huid: heerlijk, toch? Die wil je nu en de hele winter lang ook nog wel voelen. Alleen: dan zijn de dagen op hun korts en de bewolking zorgt er voor de je de zon nauwelijks ziet. De oplossing om die zonnewarmte ook in de donkerste periode van het jaar op je huid te voelen? Infraroodverwarming.

zomerzon binnenhalen met infraroodverwarming

Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Heb je zonnepanelen? Dan klinkt dit scenario wellicht bekend in de oren: je zit op het einde van het jaar met een overproductie en bakt dan maar cakes en wafels voor de hele buurt om het overschot op te souperen. Want op het einde van uw tariefperiode staat de teller onverbiddelijk weer op 0.

Pak je energieverbruik veel slimmer aan, en trakteer jezelf nú op decoratieve terrasverwarming, instant warmte voor bureau of badkamer of ga voor wellness voor je douche. Dat kan met infrarood: de makkelijke, mooie en muisstille verwarming die je eenvoudig kan installeren.

zonnepanelen infrarood

 

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Nieuwe vloer- of muurtegels, nieuwe kranen en wasbakken, een douche in plaats van een bad … Maar heb je al aan infraroodpanelen gedacht? Omdat ze bijna geen plaats innemen, zijn ze ideaal als hoofd- of bijverwarming.

badkamer spiegelverwarming

 

Zonnen terwijl je doucht

Snak je ook zo naar je deugddoende zomervakantie? Je ziet het zo voor je: je ligt op het strand of aan het zwembad languit te genieten van de zon. Je profiteert in je tuin en op je terras van elke zonnestraal die je maar kunt meepikken. Maar heb je je huid al voorbereid op de zon? Vergeet de zonnebank. Met de infraroodverwarming van Sunshower in je douche doe je dat veilig en gezond.

sunshower

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert