Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Van kille garage naar gezellige hobbyruimte

Een betaalbare make-over voor je garage dankzij infraroodverwarming

Je garage is natuurlijk niet gebouwd om uren in door te brengen. Hoe zorg je makkelijk voor meer comfort als je je garage ombouwt naar een hobbyplek?

Nieuwe plannen voor jouw garage?

Nooit nog een factuur van elektriciteit of aardgas?

Je ziet de zweetdruppels op het voorhoofd van de minister als hij moet praten over een eventueel elektriciteitstekort in de herfst of winter. Dus misschien is dat geen doemgedachte of een beeld uit een Amerikaanse film, zo’n afschakelplan met black-out’s. Een elektriciteitsnetwerk dat in een hele regio platligt, dat kan blijkbaar.

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Je kent vast het gevoel: hoe kouder de dagen, hoe sneller je het, bij het binnenkomen van een woning, warm wilt hebben en je dat verkleumde gevoel van je af wil schudden. Gelukkig is hiervoor een oplossing, even simpel als briljant. Met een infraroodverwarmingstoestel maak je het ook in de hal van je huis aangenaam warm, wanneer jij dat wilt. En heet je niet alleen jezelf maar ook jouw gasten ‘warm’ welkom!

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren. Wanneer je kiest voor infraroodverwarming met ledverlichting, heb je niet enkel de ideale warmte maar ook de juiste sfeer meteen te pakken.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert