Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Infrarood in je hal: een warm welkom!

Je kent vast het gevoel: hoe kouder de dagen, hoe sneller je het, bij het binnenkomen van een woning, warm wilt hebben en je dat verkleumde gevoel van je af wil schudden. Gelukkig is hiervoor een oplossing, even simpel als briljant. Met een infraroodverwarmingstoestel maak je het ook in de hal van je huis aangenaam warm, wanneer jij dat wilt. En heet je niet alleen jezelf maar ook jouw gasten ‘warm’ welkom!

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Genieten van de ideale warmte en de juiste sfeer met ledverlichting?

Er zijn van die momenten dat je het graag extra gezellig maakt in huis. Een zachte sfeerverlichting helpt om de gepaste sfeer te crëeren. Wanneer je kiest voor infraroodverwarming met ledverlichting, heb je niet enkel de ideale warmte maar ook de juiste sfeer meteen te pakken.

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Wist je dat je lichaam een halfuurtje infraroodstralen ervaart als een sessie joggen van dezelfde duur? Je spieren warmen op en ontspannen, je hart gaat sneller kloppen en je conditie gaat erop vooruit. De medische wereld maakt al langer gebruik van die stralen en nu kiezen ook steeds meer mensen om hun huis te verwarmen met infrarood. Bovendien sluit je zo het risico op circulerende schadelijke stoffen en CO2-vergiftiging uit. Voor een warme én gezonde herfst, dus!

Een gezond najaar kleurt infrarood!

Langer buiten genieten met een infrarood terrasverwarmer

Na een zalige laat zomerdag nog even genieten op je terras, terwijl je je in Zuid-Italië waant tussen de wijngaarden en olijfvelden, dat wil toch iedereen.  Maar België is Italië niet. ’s Avonds koelt het bij ons behoorlijk af en dan zit je al snel met een trui om de schouders, of erger: weer binnen. Hou de ‘zwoele zomeravond sfeer’ langer vast met een infrarood terrasverwarmer. Zo’n decoratieve en energiezuinige heater geeft meteen warmte en is makkelijk te monteren.

Infrarood terrasverwarming zorgt voor langere na-zomerse avonden

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert