Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Waarom inbouw verwarmingspanelen zo populair zijn?

Hoe je het ook draait of keert, verwarmingstoestellen hebben altijd een impact op het interieur van een woning of bedrijfsruimte. Vooral de klassieke radiatoren zijn duidelijk zichtbaar en nemen redelijk wat plaats in beslag. De trend om verwarmingspanelen zo subtiel mogelijk in je interieur te verweven, is al enkele jaren sterk aanwezig. Maar binnenhuisarchitecten en interieurliefhebbers gaan graag nog een stapje verder: de vraag naar haast onzichtbare inbouw infraroodpanelen was nog nooit zo groot. 

Waarom inbouw verwarmingspanelen zo populair zijn?

Waarom slimme verwarming een troef is in de strijd tegen schimmel en vocht?

Schimmel of condens in je badkamer of in andere leefruimtes tasten niet alleen de structuur van je huis maar ook je gezondheid aan. De oorzaak van schimmel is meestal een combinatie van goede isolatie met een te beperkte ventilatie waardoor de luchtvochtigheid zich opstapelt. De structurele oplossing voor dit vervelende probleem komt uit onverwachte hoek: met moderne infraroodverwarming verdwijnen schimmelsporen en vochtplekken als sneeuw voor de zon.

Waarom slimme verwarming een troef is in de strijd tegen schimmel en vocht?

Het geheim om je buitenverblijf altijd lekker warm te houden

Heb je een vakantie- of buitenverblijf aan zee of in de Ardennen? Dan herken je dit zeker. Je beslist om er een paar dagen of weken tussenuit te trekken. Het is niet al te warm buiten. Zeg maar koud. Je doet de deur open, en de kou valt over je heen. En je weet: het duurt nog wel een paar uren voor je radiatoren zorgen dat je het aangenaam warm hebt. Niet prettig. En zeker niet voor eventuele gasten die je huisje of appartement voor een vakantie huren.

Terrasverwarming Infrarood

Hoe je ook in de late uurtjes en in de winter relaxt op je terras

Geniet jij ook van een lekker glaasje wijn of een goed boek? Ben je iemand die graag familie en vrienden uitnodigt en tot in de late uurtjes bijkletst? Als het warm is, doe je dat op je terras. En gelijk heb je. Alleen: hoe later het wordt, hoe kouder. En hoe sneller je de warmte van je huis opzoekt. Met infrarood terrasverwarming blijf je met de glimlach buiten zitten. Ook in de winter.

Terrasverwarming Infrarood

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert