Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?

Een loods, magazijn of productiehal verwarmen? Geen gemakkelijke klus. Want een industriële ruimte is vaak meters hoog, tientallen meters lang en breed, en slechter geïsoleerd dan een kantoorgebouw. Als bedrijf kies je dan meestal voor heteluchtblazers om je werknemers in niet te koude temperaturen te laten werken. Maar wist je dat er een rendabelere en gezondere oplossing bestaat? Infraroodelementen.

Magazijn verwarming

Deze slimme verwarmingspanelen passen zich aan aan elke kleine verandering in je ruimte

Infraroodpanelen die zichzelf afstemmen op de temperatuur in je kamers? En waarmee je ook nog eens extra energie bespaart? Ze bestaan. Sunnyheat rust zijn verwarmingspanelen uit met de “Intelligent Saving Temperature Controller” of ISTC. Een slimme, draadloze thermostaat die je panelen nooit meer doen verbruiken dan nodig is om de warmte in je kamers constant te houden. Dankzij de combinatie van de ISTC met een wifi module bedien je je Sunnyheat-panelen bovendien met je pc, laptop, tablet of smartphone.

Sunnyheat panelen

Verwarm eens een B&B in een oud graanschip met infrarood

Aan de Westkaai in Ieper vind je een unieke B&B. Bed in Boat, een oud graanschip dat omgebouwd is tot luxueus vakantieverblijf. Uitbaters Jean Duprez en Mieke D’haene legden hun hart en ziel in de gezellige woonboot, waarin ze zoveel mogelijk originele elementen behielden. De verwarming in het schip? Die lieten ze aanleggen door Infraroodexpert.

Hoe kan je tot 50% besparen op je verwarmingsfactuur?

Bent u op zoek naar comfortabele én zuinige bijverwarming voor uw badkamer, bureau of een andere leefruimte? Of zoekt u een slimme en flexibele  manier voor uw hoofdverwarming? Dan zijn infraroodpanelen de perfecte oplossing.​

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert